
حقوق اقتصادی زنان: مبانی نظری و گامهای عملیاتی ترویجگری
حقوق اقتصادی زنان یکی از مهمترین مسائلی است که جهان امروز به ویژه کشورهای در حال توسعه با آن دست و پنجه نرم میکنند. نسبت زنان شاغل به مردان، سهم زنان از پستهای عالی رتبه و ارشد سازمانی، نبود تساوی در شرایط کار و حقوق و مزایا بین زن و مرد شاغل، نقش عرف و قانون برای دستیابی به حقوق اقتصادی برابر، حقوق زنان کارگر، اشتغال زنان روستایی و غیره از مسائلی است که حل و فصل آنها به بهبود حقوق اقتصادی زنان و توسعه پایدار کمک خواهد کرد و در نهایت سودش متوجه کل جامعه میشود. ولی این هدف در صورتی محقق میشود که موازی با آن مسئله ترویج گری یا advocacy نیز مطرح و عملی بشود.
با توجه به شرایط فعلی جامعه و تجربههایی که تا امروز در دورههای متمرکز بر ترویجگری برای حقوق اقتصادی زنان داشتهایم، دوره جدید مدرسه پرتورا طراحی کردهایم. در این دوره شما با اصول، ابعاد و مراحل مختلف ترویجگری از طریق پروژههای عملی که انتخاب شما است آشنا خواهید شد.
ما در گروه آموزشی مدرسه ترویج و حمایتگری پرتو در یک دوره ده هفتهای با عنوان «حقوق اقتصادی زنان: مبانی نظری و گامهای عملیاتی ترویجگری» که به صورت آنلاین و رایگان برگزار میشود، در یک فضای تعاملی و بنا بر اصول آموزش مشارکتی و با مرور مباحث نظری و انجام فعالیتهای عملی گام به گام در کنار شرکتکنندگان در دوره خواهیم بود تا نقشه راه یک پروژه ترویجگری برای بهبود حقوق اقتصادی زنان را طراحی و تقویت کنند و برنامه اقدام را کلید بزنند.
مخاطبین این دوره فعالان اجتماعی، تسهیلگران محلی، کارآفرینان اجتماعی و کلا افرادیاند که دغدغه جنسیت، حقوق اقتصادی زنان و جامعه مدنی را دارند. البته مطالب این دوره برای عموم میتواند مفید باشد و امید ما در مدرسه پرتو این است که پذیرای تعداد زیادی از شما عزیزان باشیم.
ثبتنامدستاورد شرکت در دوره:
- افزایش آگاهی درباره حقوق اقتصادی و جنسیت
- یادگیری مفهوم و کاربرد ترویجگری
- تقویت مهارتهای تحلیل مسئله، محتواسازی، ایجاد شبکه و مدیریت پروژه
- طراحی نقشه راه ترویجگری و برداشتن گامهای عملیاتی